Shop

Leárazva

Daikin Multi inverteres kültéri 4MXM80A 8,0 kW

1,185,972Ft

Daikin Multi inverteres kültéri, R32 hűtőközeggel, hőszivattyús Névleges hűtőteljesítmény: 8,0 kW  width=  Fűtés módban.  width= Hűtés módban. Hűtés vagy fűtés több helyiségben, EGYETLEN kültéri egység felszerelésével! A Multi-Split rendszer a legkényelmesebb beltéri klímát biztosítja, miközben működése csendes, kialakítása pedig a legdiszkrétebb. Számos beltéri egységgel kompatibilis, egyszerűen beszerelhető és rugalmasan ütemezhető, így a Multi-Split egység könnyedén beilleszthető otthonába és életstílusába.

Letölthető termékkatalógus:

Daikin Lakossági klíma katalógus

- +
Cikkszám: 4MXM80A Kategória: Címkék: ,
Share

Daikin Multi inverteres kültéri 4MXM80A 8,0 kW

Szezonális hatékonyság A +++ hűtésig. Kültéri egység többféle alkalmazáshoz. Legfeljebb 4 beltéri egység csatlakoztatható 1 multi kültéri egységhez; az összes beltéri egység külön-külön vezérelhető, és nem kell ugyanabba a helyiségbe vagy ugyanabban az időben telepíteni. Minden egység külön-külön és egymástól függetlenül működik az alapjel és a ventilátor sebessége tekintetében, ugyanabban a hűtési vagy fűtési módban.
Különböző típusú beltéri egységek csatlakoztathatók: pl. falra szerelhető egységek, rejtett mennyezeti egységek. A kültéri egységek swing kompresszorral vannak felszerelve, amelyek alacsony hangszintjükről és energiahatékonyságukról ismertek.

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.