Shop

Daikin Légtisztító MC55W

143,802Ft

 • Ajánlott szobaméret: 41 m²
 • Csendes működés (19 dBA)
 • Streamer – Aktív plazmaionizáló (25.000 ion/m3)
 • Erőteljes szívás és kifúvás
 • 3 fokozatú ventilátor
 • Pollenmentes üzemmód
 • Üres víztartály esetén visszajelez
 • Gyermekzár lámpa
 • Por és finom por (PM 2,5) érzékelő
 • Nagy teljesítményű HEPA szűrő összegyűjti a finom porszemeket
  (élettartama 10 év)
 • Szagtalanító katalizátor
   width=
- +
Cikkszám: MC55W Kategória:
Share

Daikin MC55W légtisztító tulajdonságai:

Daikin MC55W légtisztító előnye, hogy hatástalanítja a baktériumokat, vírusokat a Streamer technológia révén. A Flash Streamer elektronok alkalmazásával kémiai reakciót indít el a levegőben szálló részecskékkel, ezáltal lebontja az olyan allergéneket, mint a pollenek és a gombák, illetve eltávolítja a zavaró szagokat, így jobb minőségű, tisztább levegőt biztosít.

A Daikin MC55W légtisztító méretre kisebb ugyan, mint a Daikin MCK55W párásítós légtisztító, ettől függetlenül ideális választás lehet nagyobb helyiségekben is. A vásárlást követő első 10 évben nincs szükség szűrőcserére, így elkerülhető a rendszeres szűrőcsere többletköltsége. Légtisztítóink működés közben is csendesek (zajszint: 19 dBA), így észrevétlenül biztosítják  Önnek a tiszta levegőt.

A Daikin márka

A Daikin több mint 90 éve foglalkozik kiváló minőségű légkondicionáló rendszerek fejlesztésével és gyártásával, melyek a hűtési és fűtési megoldások optimális kombinációját nyújtják. A Daikin tökéletes kényelmet és teljes körű megoldást biztosít mind otthona, mind vállalkozása számára, miközben tekintettel van a környezettel kapcsolatos egyre fokozódó aggodalmakra is, amelyek megkövetelik a legmagasabb szintű innovációt és minőséget.

Miért válassza a Daikint?

Ügyfeleiknek lehetővé teszik, hogy a Daikinra bízzák a tökéletes kényelem megvalósítását, így szabadon összpontosíthassanak a munkájukra és magánéletükre.
Elkötelezettek a technológiai kiválóság, a tervezésközpontúság és a legmagasabb minőségi követelmények mellett, így ügyfeleik bízhatnak az általuk biztosított kényelemben. Teljes mértékben elkötelezettek továbbá bolygónk védelme iránt is. Termékeik az alacsony energia-felhasználású termékek élvonalába
tartoznak, és céljuk, hogy tovább csökkentsék a HVACR (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration, azaz fűtés, ventilláció, légkondicionálás, hűtés) megoldások környezeti hatásait.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. a Daikin Home Comfort Expert partnere. A Daikin rendkívül körültekintően választja ki partnereit, hogy biztosított legyen a szolgáltatás és
a támogatás maximális színvonala, a végfelhasználók igényeihez messzemenőkig igazodva. A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz Daikin klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg termékeinket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

Termékvideó:

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.