Blog

  • Home
  • GY.I.K.
klímaszerelés

A klímaszerelés egyszerűnek tűnhet, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy szakképesítés hiányában a garancia elvesztésén túl, gondot okozhat egy hibás csőcsatlakoztatás, vagy a vákuumozás hiánya is. A klímaszerelés során a szakemberek kínosan ügyelnek a csövek hézagmentes csatlakoztatására, ezzel biztosítva azt, hogy a hűtőközeg összetétele változatlan maradjon. A hűtőközeg ugyanis befolyásolja a gondosan kiválasztott légkondicionáló berendezés működését. Amennyiben a hűtöközeg összetétele megváltozik, zavar keletkezhet a klíma vezérlésében, vagy akár drasztikusan megnövekedhet a klímaberendezés energiafogyasztása is. Az is előfordulhat, hogy a hűtőközeg kémhatása változik meg, ebben az esetben akár a hűtőközeget szállító csövek ki is lyukadhatnak.

A szakképesítéssel rendelkező klímaszerelő garanciát ad arra, hogy a szerelés során precízen, hiba nélkül jár el, hiszen tudatában van annak, hogy a klímaszerelés alapvetően meghatározza a klíma, légkondicionáló, hőszivattyú élettartamát.

Klímaszerelés szegeden és vonzáskörzetében, mert szakemberrel kell a klímát telepíttetni. Klíma telepítés szeged, fontos, hogy szakember telepítse a klímát, mert így garanciális marad a termék, továbbá elkerülhető a szakképzetlenségből adódó hibák, tehát megelőzhető egy csomó olyan probléma, amit a klíma szerelés szeged meg tud oldani. Dél Alföldi Klíma Kft. a klíma szerelésben szerzett 20 éves tapasztalatával, minőségben megkérdőjelezhetetlenül szolgálja ki ügyfeleit és telepíti a klímát szegeden és vonzáskörzetében. A klímaszerelést ugyanakkor tovább nehezíti a kültéri egység mérete bizonyos esetekben, ezt a problémát kiváló fizikummal rendelkező kollégáink oldják meg. Létrán állva, az ablakból kilógva zajlik a légkondi szerelése.

A szakképesítéssel rendelkező klímaszerelők rendelkeznek Kék kártyával, tehát ha le akarjuk ellenőrizni, hogy az általunk kiválasztott szerelő valóban rendelkezik-e a kellő szaktudással, könnyedén leellenőrizhetjük.
Csak annyit kell tennünk, hogy az alábbi gombra kattintunk, majd a mezőbe beírjuk a Kék kártya számát.

Amennyiben klímavásárlásban gondolkodik, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!

Nagypál Norbert
Telefon:  +36 70 434 3879

Email: nagypalnorbert@delklima.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.