Blog

A Napfény városában klíma nélkül maradni nyáron több mint kellemetlen. A Dél-Alföldi Klíma Kft. szerencsére gyors segítség a bajban.

Az elviselhetetlen kánikulára három jó tippünk van: behűtött ital, medence és klímaberendezés. Az első kettő megvalósításához nagy szakértelemre nincs szükség, a harmadikhoz viszont igen!
Ezért olyan kivitelező céget válasszon, aki nemcsak a beszereléshez, karbantartáshoz ért, hanem a szakszerű helyszíni felméréshez, tanácsadáshoz is. Ha már régóta a klíma-beruházásra készül, ne húzza az időt, mert a dömping miatt talán túl sokat kell várnia a hűsítőre.

Ezt tanácsolja Tornyi Koppány is, a Dél-Alföldi Klíma Kft ügyvezetője, aki a MIDEA és DAIKIN klímák hivatalos szegedi képviseletét látja el.

Az év első négy hónapjában a tavalyi azonos időszakhoz képest legalább 10-20 százalékkal több klímaberendezés kelt el a magyar piacon. Mindez két okra vezethető vissza: tudatosabbá váltak a vásárlók. Egyre növekszik azon megrendelők tábora, akik előrelátóan gondolnak a klimatizálásra. Akik tavaly a kánikula idejére hoppon maradtak, idén előre gondolkodtak, és már az év első hónapjaiban megvásárolták a kiválasztott berendezéseket. Másrészt már javában dübörög az otthonfelújítási támogatás, és a klímavásárlásra és beszerelésre is jár az 50 százalékos állami támogatás.
Ha ön csak most kapcsolt, hogy új klíma készülékre van szüksége, ne habozzon! Amilyen gyorsan csak lehet, hívjon szakembert, mert 1-2 hét múlva már az óriási kereslet miatt esélye sem lesz azonnal klímához jutni. Persze a hirtelen felmerülő igényeket a tapasztalt szegedi cég rugalmasan igyekszik megoldani: felkészült raktárkészlettel indult neki a szezonnak.

Nyáron is gondoljon a télre!

Az otthon felújítási támogatás miatt sokan okos tervezéssel és megfelelő szakemberek igénybevételével olyan levegő-víz hőszivattyút vagy fűtésre optimalizált klímaberendezést is beépítenek, amellyel, a rendelkezésre álló megújuló energiákat felhasználva, nullára redukálják a fűtési hűtési költségüket.
Egy jól méretezett napelemes rendszerrel fedezhető a klímák és hőszivattyúk elektromos fogyasztása.
-Az otthonfelújítási támogatásba belefér a klímaberendezések szerelése, cseréje, a hővisszanyerő szellőztető berendezések kiépítése, illetve a hőszivattyús fűtési-hűtési rendszerek telepítése is. Cégünk valamennyi kritériumnak megfelel, így a velünk kötött szerződéssel és az általunk kiállított számlával igénybe vehető a vissza nem térítendő támogatás.

Az előzetes igényfelmérés alapján a Dél- Alföldi Klíma Kft. árajánlatot készít, majd a helyszíni felmérést követően fix vállalási ár alapján az ügyfél megrendelheti a komplett kivitelezést.
Ha kiváló minőségű klímákat és a telepítéshez profi csapatot keres, nézzen szét Szegeden, a Kossuth Lajos sugárút 45. szám alatti klíma bemutatóteremben, ahol a lakossági klímaberendezések széles skáláját megtalálja: otthonra, nyaralóba vagy az irodába.
Ha levegő-víz hőszivattyút, ipari és kereskedelmi klímaberendezést, hővisszanyerő vagy páraszabályozott szellőztető rendszert, illetve központi porszívó rendszert vásárolna komplett kivitelezéssel együtt, térjen be a Dél-Alföldi Klíma Kft. új telephelyére: Algyő, Kastélykert utca 144. szám alá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.