Shop

Leárazva

Daikin URURU SARARA FTXZ25N/RXZ25N 2,5 kW

1,337,757Ft

Típus : Daikin FTXZ25N/RXZ25N URURU SARARA 2,5 kW (R32)
Hűtő-fűtő inverteres split klíma
SEER / SCOP: 9,54/5,90
Energiaosztály (hűtés-fűtés): A+++/A+++
Éves energiafogyasztás hűtés/fűtés (kwh): 92/ 831
Jótállás: 5 év
WIFI modul
H-tarifa igényelhető erre a készülékre!

Letölthető termékkatalógusok

Daikin Ururu Sarara katalógus
Daikin Lakossági klíma katalógus

- +
Share

Daikin URURU SARARA FTXZ25N/RXZ25N klíma

A Daikin URURU SARARA FTXZ25N/RXZ25N díjnyertes modell, 5 levegőkezelési technikával, rendkívül alacsony káros környezeti hatással és igen alacsony energiafogyasztással. Párásítás, párátlanítás, szellőztetés, levegő tisztítás, fűtés és hűtés 1 rendszerben, méghozzá extra csendes működéssel! A 3 zónás intelligens szem észleli az Ön jelenlétét, és védi Önt a közvetlen huzattól. Az opcionális online szabályzó alkalmazás segítségével helyi hálózaton, vagy az interneten keresztül bárhonnan szabályozhatja a berendezést és ellenőrizheti az energiafogyasztást. Az automatikusan tisztuló szűrővel nincs szükség a szűrők tisztítására. Mindemellett az egész Ururu Sarara termékcsalád A+++ energiaosztály besorolással rendelkezik mind hűtésben mind fűtésben. A 3D légáram biztosítja hogy a tiszta levegő elérje a helyiség legtávolabbi sarkait is . A Daikin URURU SARARA FTXZ25N/RXZ25N klíma tökéletes megoldás ha a szem előtt lévő cél a teljes klímaszabályozás párásítással/párátlanítással, levegő tisztítással és szellőztetéssel, és mindezt a legjobb hűtési és fűtési hatékonysággal ötvözve szeretnék megszerezni!

Miért válassza a Daikin split rendszert?

A széles termékválasztéknak köszönhetően ideális megoldást nyújt hűtési és fűtési alkalmazásokra egyaránt. A magas, akár A+++ besorolású szezonális hatékonyságnak és az olyan energiatakarékos funkcióknak köszönhetően, mint az intelligens termikus szem és heti programozható időkapcsoló, jelentősen csökken az energiaköltség.
A rendszer okostelefon alkalmazásról vagy felhasználóbarát távszabályzóról vezérelhető. Tökéletes beltéri klíma: extra csendes működés és tökéletes légszállítás beállítás.

A Daikin márka

A Daikin több mint 90 éve foglalkozik kiváló minőségű légkondicionáló rendszerek fejlesztésével és gyártásával, melyek a hűtési és fűtési megoldások optimális kombinációját nyújtják. A Daikin tökéletes kényelmet és teljes körű megoldást biztosít mind otthona, mind vállalkozása számára, miközben tekintettel van a környezettel kapcsolatos egyre fokozódó aggodalmakra is, amelyek megkövetelik a legmagasabb szintű innovációt és minőséget.

Miért válassza a Daikint?

Ügyfeleiknek lehetővé teszik, hogy a Daikinra bízzák a tökéletes kényelem megvalósítását, így szabadon összpontosíthassanak a munkájukra és magánéletükre.
Elkötelezettek a technológiai kiválóság, a tervezésközpontúság és a legmagasabb minőségi követelmények mellett, így ügyfeleik bízhatnak az általuk biztosított kényelemben. Teljes mértékben elkötelezettek továbbá bolygónk védelme iránt is. Termékeik az alacsony energia-felhasználású termékek élvonalába
tartoznak, és céljuk, hogy tovább csökkentsék a HVACR (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration, azaz fűtés, ventilláció, légkondicionálás, hűtés) megoldások környezeti hatásait.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. a Daikin Home Comfort Expert partnere. A Daikin rendkívül körültekintően választja ki partnereit, hogy biztosított legyen a szolgáltatás és
a támogatás maximális színvonala, a végfelhasználók igényeihez messzemenőkig igazodva. A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz Daikin klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

Daikin Ururu Sarara

Daikin URURU SARARA  klíma tulajdonságai:

Daikin Residential vezérlő
Okostelefon vagy táblagép segítségével bárhonnan szabályozhatja a beltéri klímáját.

3-zónás mozgásérzékelő
Más lesz a légáramlás mértéke ott, ahol emberek tartózkodnak és ott, ahol nincs senki. Az érzékelést 3 irányban végzi: balra, előre és jobbra. Ha nem észleli senki jelenlétét, a készülék automatikusan energiatakarékos beállításra kapcsol.

Energia-megtakarítás készenléti üzemmódban
A készenléti üzemmódban a tényleges energiafogyasztás 80%-kal csökken.

Ururu – párásítás
Magába szívja a nedvességet a külső levegőből és egyenlően szétoszlatja a beltéri területeken.

Sarara – páramentesítés
A belső nedvességet a szoba hőmérsékletének befolyásolása nélkül csökkenti, a hideg, száraz és a meleg levegő összekeverésével.

Inverter
Az inverteres kompresszorok folyamatosan az aktuális igénynek megfelelően állítják a kompresszor sebességét. A kevesebb energiaigényes indítás és leállás csökkent energiafogyasztást (akár 30%) és kiegyenlítettebb hőmérsékletet eredményez.

Econo üzemmód
Csökkenti az energiafogyasztást, hogy más, nagy energiaigényű berendezéseket is használni lehessen. A funkció energiát is takarít meg.

Kényelmes üzemmód
A meleg vagy hideg levegőt nem irányítja közvetlenül a testre, így garantálja a huzatmentes működést.

Erőteljes üzemmód
Kiválasztható gyors fűtés vagy hűtés céljából; az erőteljes üzemmód kikapcsolása után az egység visszatér a beállított üzemmódra.

Automatikus hűtés-fűtés átkapcsolás
Automatikusan kiválasztja a fűtési vagy hűtési üzemmódot, hogy elérje a beállított hőmérsékletet.

Halk suttogás
A Daikin beltéri egységei olyan halkak, mint a suttogás. Emellett garantáljuk, hogy a kültéri egység sem zavarja majd a szomszédokat.

A beltéri egység csendes működése
A távirányító „Csendes” gombja a beltéri egység üzemi zajszintjét 3 dB(A)-val csökkenti.

A kültéri egység csendes működése
A távirányító „Csendes” gombja a kültéri egység üzemi zajszintjét 3 dB(A)-val csökkenti, hogy biztosítsa a csendes környezetet a szomszédok számára.

Kényelmes alvás üzemmód
Olyan kényelmi funkció, mely követi a szoba hőmérséklet-változási ritmusát.

3-D légáramlás
Egyesíti az automatikus függőleges és vízszintes légterelést, hogy a hideg/meleg levegő áramlása még a nagy terek sarkaihoz is eljusson.

Függőleges automatikus légterelés
Kiválasztható a levegő kimeneti terelőlapok automatikus függőleges mozgása a hatékony levegő- és hőmérséklet-eloszlásért az egész szobában.

Vízszintes automatikus légterelés
Kiválasztható a levegő kimeneti zsaluk automatikus vízszintes mozgása, az egyenletes légáramlásért és hőmérséklet-eloszlásért.

Automatikus ventilátorsebesség
Automatikusan kiválasztja a szükséges ventilátorsebességet, hogy elérje vagy fenntartsa a beállított hőmérsékletet.

Ventilátor sebességfokozatok (5 fokozat)
Lehetővé teszi, hogy a megadott ventilátorsebességek közül válasszon.

Flash Streamer
A Flash Streamer elektronok alkalmazásával kémiai reakciót indít el a levegőben szálló részecskékkel, ezáltal lebontja az olyan                                                            allergéneket, mint a pollenek és a gombák, illetve eltávolítja a                                                zavaró szagokat, így jobb minőségű, tisztább levegőt biztosít.

Titán apatit szagtalanító szűrő
Lebontja az olyan zavaró szagokat, mint a dohány vagy a kisállatok szaga.

24 órás időkapcsoló
Beállítható, hogy egy 24 órás időszak alatt bármikor elindítsa a hűtést vagy a fűtést.

Infravörös távirányító
Távolról elindítja, leállítja és szabályozza a légkondicionálót.

Automatikus újraindítás
Az egység automatikusan az eredeti beállításokkal indul újra tápellátási hiba esetén.

Öndiagnózis
Leegyszerűsíti a karbantartást a rendszerhibák vagy működési rendellenességek kijelzésével.

Érdekelhetnek még…

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.