Shop

Leárazva

Daikin COMFORA FTXTP35K/RXTP35N8 fűtésre optimalizált klíma 3,5 kW

992,497Ft

Típus: Daikin COMFORA FTXTP35K/RXTP35N8 fűtésre optimalizált klíma 3,5 kW (R32)
Fűtésre optimalizált hűtő-fűtő inverteres split klíma
SEER / SCOP: 7,20/ 4,81
Energiaosztály (hűtés-fűtés): A++/A++
Éves energiafogyasztás hűtés/fűtés (kwh): 170/ 873
Jótállás: 5 év
WIFI modul

Letölthető termékkatalógusok

Daikin fűtésre optimalizált Comfora katalógus
Daikin Lakossági klíma katalógus

- +
Cikkszám: FTXTP35K/RXTP35N8 Kategória: Címkék: , ,
Share

Daikin COMFORA FTXTP35K/RXTP35N8 fűtésre optimalizált klíma

A Daikin COMFORA FTXTP35K/RXTP35N8 fűtésre optimalizált klíma egy diszkrét oldalfali egység magas hatékonysággal és komfortszinttel. Kis helyigényű, modern kialakítású oldalfali dizájn; kis mérete miatt ideális felújításoknál ajtó feletti elhelyezésre is. Ismertetőjele az extra csendes működés akár 20 dBA értékig. Daikin minőség. Garantált fűtési teljesítmény –25 °C-ig.  Az opcionális online szabályzó egy alkalmazás amely segítségével helyi hálózaton vagy interneten keresztül bárhonnan szabályozhatja a berendezést és követheti annak energiafogyasztását. A diszkrét, stílusos első panel tökéletesen illeszkedik a falba, minden belső enteriőrbe jól illik. A szárítóprogram lehetővé teszi a páratartalom csökkentését, a helyiség hőmérsékletének változása nélkül. A légtisztítással eltávolítható az allergének 97%-a, így semmi egyebet, csak a tiszta levegőt lélegezhetjük be. 3D légáramlás és ezüst allergén szűrő a termék része. Daikin COMFORA FTXTP35K/RXTP35N8 fűtésre optimalizált klíma.

Tekintse meg a nem fűtésre optimalizált Daikin PerferaEmuraComforaStylishSensira és Ururu Sarara klímákat is!!

A Daikin márka

A Daikin több mint 90 éve foglalkozik kiváló minőségű légkondicionáló rendszerek fejlesztésével és gyártásával, melyek a hűtési és fűtési megoldások optimális kombinációját nyújtják. A Daikin tökéletes kényelmet és teljes körű megoldást biztosít mind otthona, mind vállalkozása számára, miközben tekintettel van a környezettel kapcsolatos egyre fokozódó aggodalmakra is, amelyek megkövetelik a legmagasabb szintű innovációt és minőséget.

Miért válassza a Daikint?

Ügyfeleiknek lehetővé teszik, hogy a Daikinra bízzák a tökéletes kényelem megvalósítását, így szabadon összpontosíthassanak a munkájukra és magánéletükre.
Elkötelezettek a technológiai kiválóság, a tervezésközpontúság és a legmagasabb minőségi követelmények mellett, így ügyfeleik bízhatnak az általuk biztosított kényelemben. Teljes mértékben elkötelezettek továbbá bolygónk védelme iránt is. Termékeik az alacsony energia-felhasználású termékek élvonalába
tartoznak, és céljuk, hogy tovább csökkentsék a HVACR (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration, azaz fűtés, ventilláció, légkondicionálás, hűtés) megoldások környezeti hatásait.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. a Daikin Home Comfort Expert partnere. A Daikin rendkívül körültekintően választja ki partnereit, hogy biztosított legyen a szolgáltatás és
a támogatás maximális színvonala, a végfelhasználók igényeihez messzemenőkig igazodva. A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz Daikin klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

Daikin Comfora bemutató videó

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.