Shop

Leárazva

Daikin PERFERA FTXTM40M/RXTM40N fűtésre optimalizált klíma 4 kW

1,107,078Ft

Típus: Daikin PERFERA FTXTM40M/RXTM40N fűtésre optimalizált klíma 4 kW (R32)
Fűtésre optimalizált hűtő-fűtő inverteres split klíma
SEER / SCOP: 7,70/ 5,30
Energiaosztály (hűtés-fűtés): A++/A+++
Éves energiafogyasztás hűtés/fűtés (kwh): 182/ 1004
Jótállás: 5 év
WIFI modul

Letölthető termékkatalógusok

Daikin fűtésre optimalizált Perfera katalógus
Daikin Lakossági klíma katalógus

- +
Share

Daikin PERFERA FTXTM40M/RXTM40N fűtésre optimalizált klíma

A Daikin PERFERA FTXTM40M/RXTM40N fűtésre optimalizált klíma ismérve a legújabb technológián alapuló kényelem, friss európai formába csomagolva. Garantált fűtési teljesítmény -25 Celsius fokig.  Gyakorlatilag hangtalan: az egység annyira halk, hogy működése szinte nem is hallható. Tisztább, frissebb levegő a Daikin Flash Streamer technológiának köszönhetően, így anélkül vehet mély levegőt hogy levegő minősége miatt aggódna! A több területet látó, intelligens szem észleli az Ön jelenlétét, és védi Önt a közvetlen huzattól, ha pedig senkit nem érzékel a helyiségben, energiatakarékos üzemmódba kapcsol. Daikin PERFERA FTXTM40M/RXTM40N fűtésre optimalizált klíma az online szabályzó alaptartozék alkalmazás segítségével helyi hálózaton vagy interneten keresztül bárhonnan szabályozhatja, vagy ellenőrizheti az energiafogyasztását. A 3D légáram úgy kombinálja az önműködő függőleges és vízszintes lengőmozgásokat, hogy a meleg vagy hideg légáramot a helyiség legtávolabbi sarkaiba is eljuttassa.

Tekintse meg a nem fűtésre optimalizált Daikin Perfera, Emura, Comfora, Stylish, Sensira és Ururu Sarara klímákat is!!

A Daikin márka

A Daikin több mint 90 éve foglalkozik kiváló minőségű légkondicionáló rendszerek fejlesztésével és gyártásával, melyek a hűtési és fűtési megoldások optimális kombinációját nyújtják. A Daikin tökéletes kényelmet és teljes körű megoldást biztosít mind otthona, mind vállalkozása számára, miközben tekintettel van a környezettel kapcsolatos egyre fokozódó aggodalmakra is, amelyek megkövetelik a legmagasabb szintű innovációt és minőséget.

Miért válassza a Daikint?

Ügyfeleiknek lehetővé teszik, hogy a Daikinra bízzák a tökéletes kényelem megvalósítását, így szabadon összpontosíthassanak a munkájukra és magánéletükre.
Elkötelezettek a technológiai kiválóság, a tervezésközpontúság és a legmagasabb minőségi követelmények mellett, így ügyfeleik bízhatnak az általuk biztosított kényelemben. Teljes mértékben elkötelezettek továbbá bolygónk védelme iránt is. Termékeik az alacsony energia-felhasználású termékek élvonalába
tartoznak, és céljuk, hogy tovább csökkentsék a HVACR (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration, azaz fűtés, ventilláció, légkondicionálás, hűtés) megoldások környezeti hatásait.

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. a Daikin Home Comfort Expert partnere. A Daikin rendkívül körültekintően választja ki partnereit, hogy biztosított legyen a szolgáltatás és
a támogatás maximális színvonala, a végfelhasználók igényeihez messzemenőkig igazodva. A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzás körzetében minden évben több száz Daikin klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg a terméket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

Daikin Perfera bemutató videó

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.