Lakossági információs est a fűtéskorszerűsítésről

Gyere el a Dél-Alföldi Klíma Kft. bemutatótermébe, és találkozz szakértőinkkel! Szerezz be első kézből információkat a hőszivattyú adta előnyökről és rezsicsökkentő lehetőségekről. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

👌  Lakossági Szakértői Est a Dél-Alföldi Klíma Kft. Daikin Bemutatótermében!

A lakossági információs esten fűtéstechnikai szakértőink adnak tájékoztatást a hőszivattyús technológia előnyeiről. Az est folyamán egy előadás, kérdezz-felelek és tartalmas szakmai jellegű beszélgetések fognak elhangzani.

Fűtéskorszerűsítés Daikinnal

Fűtéskorszerűsítésben gondolkozol? Meglévő, régi, esetleg elavult gázkazánodat cserélnéd egy hatékonyabb, alacsonyabb fogyasztású rendszerre? Vagy csak kiegészítő fűtési lehetőséget keresel mellé, hogy csökkentsd a rezsiköltségeidet?

Gyere el a Dél-Klíma fűtéskorszerűsítési információs estjére, hogy első kézből, szakértőinktől tájékozódhass a hőszivattyús lehetőségekről.

Mikor?

2023. Október 10. (kedd) 17:00 – 19:00-ig 

Hol?

Dél-Alföldi Klíma Kft. Daikin Bemutatóterem (Algyő, Kastélykert utca 144.) Google Maps

Miért érdemes részt venned az eseményen?

Való életből vett példák

Hallgasd meg szakértő kollégáink előadásait (egy órában), ahol mintapéldákon keresztül mutatnak be egy-egy fűtéskorszerűsítési megoldást, a konkrét rendszerekkel, beruházási költségekkel, esetleges buktatókkal együtt.

A hőszivattyús technológia előnyei

Mindenki a hőszivattyúról beszél, de Te nem tudod, érdemes-e ekkora beruházásba kezdened? Vajon a levegő-víz vagy a levegő-levegő hőszivattyú (klíma) lenne az ideális megoldás számodra? Mi a különbség a hibrid és a bivalens rendszer között? Ismerd meg a hőszivattyús technológia előnyeit és típusait!

Az előadások után kérdezési lehetőség, ajánlatkérés a helyszínen

Akár mások kérdéseiből is tanulhatsz, de egyéni konzultációra is lehetőséget biztosítunk. Több szakértő kolléga lesz a helyszínen az egyéni kérdések átbeszélésére. Első körös ajánlatot is kérhetsz rögtön a helyszínen, ha ismered az otthonod megfelelő műszaki paramétereit. 

Kipróbálás
Nézd meg közelebbről, hallgasd meg a hangjukat működés közben! Tapasztald meg a valódi komfort érzését!

REGISZTRÁLJ MOST!

Az eseményen való részvétel ingyenes, de a hely adottságai miatt regisztrációhoz kötött. 

Miért érdemes ellátogatnod a Dél-Alföldi Klíma Kft. Daikin Bemutatótermébe?

Kipróbálási lehetőség

Nézd meg közelebbről, hallgasd meg a klímák és levegő-víz hőszivattyúk hangját működés közben! Tapasztald meg a valódi komfort érzését! Tedd fel kérdéseidet közvetlenül szakértőinknek!

Való életből vett példák

Hallgasd meg szakértő kollégánk előadását (egy órában), ahol mintapéldákon keresztül mutatnak be egy-egy fűtéskorszerűsítési megoldást, a konkrét rendszerekkel, beruházási költségekkel, esetleges buktatókkal együtt.

A hőszivattyús technológia előnyei

Vajon a levegő-víz vagy a levegő-levegő hőszivattyú (klíma) lenne az ideális megoldás számodra? Mi a különbség a hibrid és a bivalens rendszer között? Ismerd meg a hőszivattyús technológia előnyeit és típusait!

Kapcsolat

Dél-Alföldi Klíma Kft.

Telefon: +36 30 603 0165

Székhely: 6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 45. fszt.1.

Cégjegyzékszám: 06-09-011863/2

Adószám: 14131644-2-06

2023. Dél-Alföldi Klíma Kft. Szeged
Minden jog fenntartva.

Az oldalunk sütiket használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.